Logo debetuwe.net


Luikse Markt in Elst

  Bijeenkomst

Op zondag 11 juni staat het centrum van Elst weer bomvol met verkopers van antiek, curiosa en tweedehands artikelen. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u struinen langs de 250 kraampjes die uitgestald staan vanaf het begin van de Dorpsstraat tot aan de Valburgseweg.

ELST - Sinds jaar en dag organiseert CV Zet ‘m Op tweemaal per jaar de Luikse Markt in het centrum van Elst. In de beginjaren was het met name een antiekmarkt maar de Luikse Markt maakte een enorme groeispurt. De Markt heeft nu een groot aanzien en rekent op meer dan 20.000 bezoekers. De Luikse Markt in Elst biedt voor ieder wat wils! Zoals gebruikelijk bij een Luikse Markt worden er geen nieuwe artikelen aangeboden.

Muziek

Naast de Luikse Markt zelf is er ook voldoende vertier rondom de markt. Tussen ’t Wapen van Elst en restaurant ODE zal een enthousiaste dj voor de nodige gezelligheid zorgen. Zo kunt u gezellig uitrusten op één van de terrassen tussen de handel en wandel op de Luikse Markt.

Gratis toegang

Kom aanstaande zondag 11 juni tussen 10.00 en 17.00 uur naar de Luikse Markt van CV Zet ‘m Op in Elst, proef de sfeer en doe uw voordeel. De toegang is uiteraard gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten