Logo debetuwe.net


Gezellige muziek in Driel!
Gezellige muziek in Driel!

concert de Bigband Overbetuw met het Shanty koor allehens uit Driel

  Cultuur

Big Band Overbetuwe en het Shantykoor "Alle Hens" uit Driel geven een gezamenlijk concert.

Aanvang concert 19:30 zaal open vanaf 19:00. Toegang gratis.

Op vrijdagavond 27 oktober wordt er een muzikaal concert gegeven in de historische veiliginghal te Zetten, thans bekend als ‘t Vuurspoor BBQ restaurant aan de Wageningsestraat 35 Zetten

Het concert bestaat uit 2 delen.

Voor de pauze brengt Alle Hens bekende zeemansliederen ten gehore waarvan er vele meegezongen kunnen worden.

Na de pauze speelt de bigband de Overbetuwe met o.a. : medley André Hazes, “Mag ik dan bij jou” en “Baantjer”.

Het belooft een ouderwets gezellige avond te worden in de sfeervolle 'af-mijnzaal' van de veiling.

Het concert biedt u de gelegenheid deze oude veilinghal uit het jaar 1937 te bewonderen. Het blijft niet alleen bij bewonderen, er wordt nog een heuse veiling gehouden. De oude veiling-klok zal in de pauze weer tot leven gebracht worden.

U kunt als aanwezige deelnemen aan de veiling van “cake en appeltaart” de opbrengst is ter dekking van de onkosten van deze avond. De veilingmeester zal u vooraf duidelijk instrueren hoe de veiling vroeger en nu op deze avond functioneert. Restaurant ‘t Vuurspoor verzorgt de consumptie in de pauze. Een tip: als u komt, neem een kussen mee om op te zitten.

Wie zijn de Bigband en Alle Hens?

De BigBand Overbetuwe bestaat uit een 15 tal muzikanten in de leeftijd va 15 tot 75 jaar. Jong en niet meer zo heel jong maken we wekelijks breedgedragen amusementsmuziek zowel pop, soul, bigband en klassiek. Wij nodigen u uit voor deze avond, waarop onze muzikanten u gaan verrassen op slagwerk, koperblazen, dwarsfluit en saxofoon.

Onze vakkundige, ervaren dirigent Harald Franken zorgt er wekelijks voor dat we met plezier iedere dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur in de Randwijkshof te Randwijk een mooi stukje muziek neerzetten, dat zeker gehoord mag worden.

Shantykoor Alle Hens

Alle Hens is een mannenkoor uit Driel dat zeemansliederen zingt.Het koor bestaat nu uit 40 zangers, muzikanten en een geluidstechnicus.

Ze treden 12 keer per jaar op. Enkele verzorgingshuizen zijn hun vaste klant.

Het repetoire bestaat uit zeemansliederen, aan elkaar gepraat met grappige wetenswaardigheden over de liedjes en de tijd van toen.

Het koor repeteert woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox