Zin in in een avondje Lachen met Lef?

  Cultuur

Zin in in een avondje Lachen met Lef? Een avond cabaret speciaal voor Vrouwen met Lef!

Op woensdagavond 15 november is er een 'Open Mic Comedy' avond bij Cafe Restaurant Antonn in Zetten. Dit concept is al enige tijd populair in Zetten en omstreken, onder de naam 'Zetten Lacht'.  Echter, deze avond is speciaal VOOR vrouwen en DOOR vrouwen: alleen vrouwelijke cabaretiers zijn aangemeld voor deze avond en het publiek bestaat alleen uit Vrouwen met Lef!

Bij een Open Mic avond treden amateurs of professionals op die nieuw materiaal willen uitproberen voor live publiek. Je weet dus niet wat je krijgt…. Maar gelachen gaat er zeker worden!

Er is een speciaal eet-arrangement voor deze avond: voor maar €12,50 krijg je een hoofdmaaltijd (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Vanaf 19.00 uur kun je hiervoor terecht.

Meld je aan en stuur een e-mail naar info@vrouwenmetlefbetuwe.nl voor zondag 12 november, maar wacht niet te lang, want vol = vol! Graag aangeven of je ook wilt eten van te voren. 
 
Kosten voor cabaret: gratis voor leden; €10 voor niet-leden. Wil je lid worden voor €25 per jaar? Meld je aan! penningmeester@vrouwenmetlefbetuwe.nl Eten en drinken is op eigen kosten.

Resume: noteer 15 november 2017, 20.30-22.30 uur, Antonn, Hoofdstraat 2, 6671 CB Zetten
 
 

Meer berichten