Foto: Suzanne Broekhuizen

De 50e Prins van Nölerhout

  Cultuur

Op de 11e van de 11e, hoe toepasselijk, vond in een vol Wielewoalersnest de Prinsenwissel plaats.
Rond de klok van 21.30 uur nam Nölerhout afscheid van Prins Jordi de Deurcrosser met zijn 2 hofdames Manon en Susan. Na het afnemen van de scepter, zijn steek, jas en Wielewoaler onderscheiding keerde hij weer als Jordi van Elk terug in de burgermaatschappij. Gelukkig nu wel met een rode jas aan!

Het duurde niet lang voordat de Wielewoalers weer een Prins in hun midden hadden. Om 23.11 uur werd de zaal tot kalmte gemaand om het ware spektakel te gaan aanschouwen van de nieuwe Prins van Nölerhout.
Na beelden, die waren gemaakt met een drone boven Oosterhout, en het toepasselijke lied "Mijn dorp" en vervolgens "Er staat een paard in de gang" werd er door iemand met een paardenmaskers flesjes met Flügel uitgereikt. Na nog meer spectaculaire filmpjes werd de countdown ingezet en kwam Prins Jim van de Karrewielers met zijn 2 beeldschone hofdames Joyce en Joyce door een immens schilderij tevoorschijn.

Prins Jim van de Karrewielers, of wel Jim Greveling is 33 jaar oud en werkzaam binnen zijn familiebedrijf Residence Tergouw in Oosterhout. Hij is getrouwd met Sharon Greveling van Ralen en zij zijn de zeer trotse ouders van Benjamin. Hij doet graag aan kleiduiven schieten en is een grote fan van de autosport.

Zijn hofdames die hem dit jaar bijstaan zijn Joyce Zuidgeest en Joyce Heijnis.
Joyce Zuidgeest is 29 jaar, vriendin van Jan Janssen, en is geboren in Monster in het Westland maar woont al weer een aantal jaren in Oosterhout. Zij is dierenartsassistente bij de dierenkliniek de oude Linge in Elst.

Joyce Heijnis is 28 jaar oud, vriendin van Frank Nab en geboren in Groningen. Zij zijn de trotse ouders van Pippa en Jeppe en zij is werkzaam bij de Kion in Nijmegen.

Allen zijn zij lid van carnavalsgroep de Kruupertjes.
Wij als Wielewoalers wensen het Prinsentrio onder het motto van de Prins ‘Jaag hem derin” een fantastisch mooi jaar toe.

Alaaf Alaaf Alaaf

Meer berichten