Logo debetuwe.net

Winterfestijn zoekt dj's tijdens Sensation Ice

  Cultuur

Een nieuw evenement in Elst waar geheid muziek in zit. Dat is Sensation Ice. Het speelt zich op zaterdag 30 december af in het Wintersportcafé naast de ijsbaan in het centrum van Elst. Het Winterfestijn Overbetuwe tekent voor de organisatie.

Het Winterfestijn Overbetuwe, van 16 december tot en met 7 januari, zoekt de meest getalenteerde dj. Wie wordt de nieuwe Martin Garix, Paul Elstak, Afrojack of Hardwell? Wie vindt het leuk als het publiek los gaat op zijn vette muziek. Tijdens Sensation Ice kan iedereen laten zien dat hij of zij als dj in de wieg is gelegd. Het evenement begint die avond om 19.00 uur.

Dj’s kunnen zich tot 15 december aanmelden. Ze moeten dan een beste mix van vijftien minuten sturen naar programma@winterfestijnoverbetuwe.nl. De een zal kiezen voor house/deephouse/funkyhouse, de ander voor dance/dubstep, of moonbaton/reggeaton/R&B/latin, bubbling, of happy hardcore/hardstyle/hardhouse of feestmuziek/carnaval, of een mix van dj&live artiest/saxofonist, of rock-‘n-roll/punk/drum ’n bass. Het moet een mixtape zijn waar alle talenten van de dj duidelijk naar voren komen.

De dj moet 18 jaar of ouder zijn. Meer informatie is te vinden op de website van het Winterfestijn.

Meer berichten

Shopbox