Logo debetuwe.net


Foto: Erwin van Haelen

Laat je horen op laatste Open Podium van 2017-voor 15 dec. aanmelden

  Cultuur

Laat je horen op laatste Open Podium van 2017
 
Ook in de laatste maand van het jaar kunnen talentvolle zangers, zangeressen, singer-songwriters en bands zich laten horen tijdens het Open Podium in het Overbetuwse Elst? Die mogelijkheid wordt hen geboden op vrijdag 15 december vanaf 21.00 uur.
 
ELST – Opnieuw fungeert de bijzaal van Ristorante L'Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum van Elst als locatie waar deze muzikale activiteit plaatsheeft. 
Wie een instrument bespeelt, of in een band speelt, of zingt is op die vrijdagavond van harte welkom. Vanaf 21.00 uur kunnen deelnemers het aanwezige publiek mogelijk laten verbazen met hun liedjes of met hun optreden. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij, want de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon, is in de zaal aanwezig.
Wie interesse heeft om op deze avond op te treden kan zich vóór vrijdag 15 december melden bij organisator en initiatiefnemer Tonny Dulos via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl
Tijdens het Open Podium van 15 december vinden er deze keer, naast de aangemelde deelnemers, ook twee speciale optredens plaats. Voormalig winnaar in de categorie Solo van het NK Straatmuzikanten 2015, singer songwriter Cindy Wielders uit Boxmeer, en de dit jaar in Veenendaal opgerichte formatie Bass and Treble Guitar Band geven deze avond acte de presence. 
Cindy Wielders brengt met haar opvallende stem en krachtig gitaarspel folk, blues en poprock ten gehore. Van Joni Mitchell tot aan Jimi Hendrix toe. Ook laat zij eigen werk horen. 
De gloednieuwe Utrechtse band Bass and Treble Guitar Band speelt veelal rock and roll en blues. Zo brengen zij die avond muziek van onder andere Chuck Berry, Eric Clapton en B.B. King.
Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree is zoals gewoonlijk gratis. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium

(Foto: Erwin van Haelen)
 

Meer berichten

Shopbox