Logo debetuwe.net


boekenmarkt Protestantse kerk Driel
boekenmarkt Protestantse kerk Driel

Boekenmarkt

  Cultuur

Vanwege het grote succes van de vorige keer, zijn wij voornemens om ook 2018 te beginnen met een bruisende boekenmarkt. Houd rekening met vrijdag 26 januari (van 15.00 uur tot 20.00 uur) en zaterdag 27 januari (van 10.00 uur tot 12.00 uur) !

Het blijkt dat een boekenmarkt in de winterperiode duidelijk voorziet in een behoefte. Wellicht komt dat vanwege de donkere en koude, maar ook gezellige en huiselijke wintermaanden. Maar dat niet alleen. Het aanbod aan boeken is groter dan ooit. en ook de goede gesorteerde presentatie ervan zal ook dit keer weer "de handen op elkaar krijgen".

Hierbij onze oproep, komt alleen naar de boekenmarkt in Ons Gebouw, Kerkstraat 8 te Driel, op 26/1 en 27/1 a.s. Heerlijk de tijd nemen om rustig tussen de boeken te snuffelen, even lekker gaan zitten om een stukje te lezen, kopje koffie erbij, effetjes gezellig kletsen, het leven kan ook in 2018 weer mooi worden.

PS. Heeft u ng goede boeken waar u vanaf wilt? U kunt dan contact opnemene met Dick Huiskamp (026)-4742239. Hij komt graag de boeken (beoordelen en) ophalen.

Meer berichten

Shopbox