Foto: Hans Gerritsen

Introdans geeft danscursus voor 55-plussers

  Cultuur

Oud geleerd, Jong gedanst. Introdans geeft danscursus voor 55-plussers

Regio - Introdans organiseert cursussen Oud geleerd, jong gedanst. Deze cursussen zijn bedoeld om 55 plussers die van dans(en) houden te inspireren en de danswereld te laten ervaren. De cursus bestaat uit een reeks van zes bijeenkomsten gericht op het ervaren van Introdans. Een cursus vol actieve dansbeoefening, maar daarnaast ook een kijkje in de keuken van het bedrijf, van danser tot kleedster. Het lesmateriaal is geïnspireerd op choreografieën uit de voorstellingen en geeft u inzicht in het creatieve maakproces.

De ochtend en de middag cursus zijn ingedeeld op ervaringsniveau. Tijdens de ochtend ligt de nadruk op actieve dansbeoefening. Deze cursus is geschikt voor mensen die al enige danservaring hebben, of die al vaker hebben deelgenomen aan een van onze eerdere cursusreeksen.

De middagcursus is geschikt voor 55 plussers zonder danservaring. De cursusreeks start op donderdag 15 maart en loopt tot en met 19 april 2018 en de lessen zijn van 10.00 – 11.30 uur of 14.00 – 15.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.introdans.nl of geef u direct op via welkom@introdans.nl of 026-3512111.

Introdans

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet. Wervelend, de zwaartekracht tartend, neemt Introdans iedereen mee in de totaalbeleving van dans: vol passie en met internationale klasse. Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt. Dit doet Introdans door aansluiting te houden met een breed publiek en met hen actief de verbinding aan te gaan. De voorstellingen worden gedanst voor jong & oud(er) en er zijn activiteiten en projecten voor heel veel verschillende doelgroepen. Want Introdans beweegt je.

Meer info: introdans.nl
 

Meer berichten