Foto: pr

Grootste literaire beloften naar Arnhem

  Cultuur

Op donderdag 10 mei staat opkomend Europees talent met een try-out in Theater aan de Rijn in Arnhem. Schrijvers en literairvertalers uit Italië, Portugal, Spanje, Roemenië, Nederland en België presenteren die avond zichzelf en hun werk voor het eerst aan publiek. Wil je na de presentatie zelf aan de slag? Op vrijdagochtend 11 mei geven vier van de makers een workshop creatief schrijven, van half tien tot twaalf uur in Theater aan de Rijn in Arnhem.

Arnhem - Beide programma's zijn gratis! Uit ieder land nemen de schrijvers en literair vertalers hun favoriete ingrediënten mee naar Arnhem om live op het podium een maaltijd te maken. Tijdens het koken vertellen ze over hun werk, over vertalen en over het overbruggen van de afstand tussen Europese makers en het publiek. Het gesprek wordt afgewisseld met voordrachten uit hun werk en vertalingen. Meer informatie: https://denieuweoost.nl/event/montageweek-cela/ 
Locatie: Theater a/d Rijn, Bartokpark (achter het Feestaardvarken), Arnhem. Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Aanmelden via roosmuis@wintertuin.nl.
 

Meer berichten