Foto: Anna&Konstantin Krivitskie

Musicalles bij Theater De KiK

  Cultuur

De musicalgroepen van Muziekschool All Music zijn deze week gestart bij Theater De KiK! Heb je de open lessen gemist maar wil je toch graag meedoen? Inschrijven kan nog via www.muziekschoolallmusic.nl.

Elst - Een musicalcursus bestaat uit 36 lessen. Tijdens de open les maken kinderen en docenten eerst kennis met elkaar. Daarna gaan zij aan het werk met spel, zang en dans en wordt toegewerkt naar de grote eindpresentatie in Theater De KiK voor publiek.
De verhaallijn van de musical wordt vaak gebaseerd op een bekend thema, maar is, net als de liedjes en choreografieën, altijd door het docententeam zelf bewerkt en uitgewerkt. Er zijn in de musical geen echte hoofdrollen: alle kinderen komen evenveel aan bod, zowel voor wat betreft (solo)zang, tekst als dans. Ieder kind krijgt op deze manier even veel aandacht en kan zich ontwikkelen op alle disciplines.
De thema's zijn komend seizoen voor de MusicalKids het bekende verhaal van Roald Dahl "Matilda". Leerlingen vanaf 12 jaar gaan een voorstelling maken gebaseerd op de musical "The Greatest Showman" en de allerkleinsten werken met het thema "Rupsje Nooitgenoeg".
Heb je de open lessen gemist maar wil je toch graag meedoen? Inschrijven kan nog via www.muziekschoolallmusic.nl


 

Meer berichten