Logo debetuwe.net


KBO Elst houdt fietstocht voor zestigplussers in Elst

  Fiets-Wandeltocht

ELST - Op woensdag 2 augustus houdt de werkgroep 'fietsen' van de KBO Elst een extra fietstocht voor de 60-plussers uit de gemeente Overbetuwe. Fietsen is een gezonde beweging en bijna iedereen is daartoe in staat, aldus de leden van de werkgroep.

Het wordt een prachtige zelfverzorgende fietstocht. Het vertrek is vastgesteld op 09.30 uur vanaf het voorterrein van wooncentrum Wervershove aan de Grote Molenstraat te Elst. Van tevoren aanmelden voor deze fietstocht is niet van toepassing. Wilt u meefietsen zorgt u er dan voor om op tijd bij Wervershove aanwezig te zijn.

Om goed voorbereid op pad te gaan, raden we aan mensen met een fiets met ondersteuning te zorgen voor een volle accu zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Controleer daarnaast de bandenspanning en zorgt u ervoor dat die dus ook goed is.

Aan deze fietstocht zijn geen kosten verbonden. Aangezien we rond lunchtijd op pad zijn, verzoeken we u een lunchpakketje en iets te drinken mee te nemen voor onderweg.

De KBO afdeling Elst Overbetuwe is een belangenorganisatie voor senioren van alle gezinten. De afdeling is aangesloten bij de Unie KBO en de KBO Gelderland. De doelstellingen van de KBO zijn de belangen van senioren te behartigen, informatie te geven, zorgen voor ontspanning en senioren sociaal bijstaan.

www.kbo-overbetuwe.nl

Reageer als eerste
Meer berichten