Logo debetuwe.net


Leiding gezocht voor peuter- en kleutergym

  Sport

DODEWAARD - Vanwege het vertrek van de huidige leidster is het bestuur van de Dodewaardse Gymnastiek Vereniging op zoek naar een leider/ster voor de peuter- en/of kleutergymlessen. 

DGV Dodewaard is een gezellige club. De vereniging heeft ongeveer 180 leden. De lessen worden gegeven in Verenigingshal De Eng te Dodewaard. Op diverse dagen in de week wordt er gesport. Op maandag staan de kleuters centraal. De gymlessen duren een uur, van 16.00 tot 17.00 uur. Op woensdag van 9.00 uur tot 9.45 uur zijn er gymlessen voor de peuters tot 3 jaar (met ouders/verzorgers) en woensdag van 9.45 uur tot 10.30 uur voor de peuters vanaf 3 jaar.

Ben jij die enthousiaste leider (m/v) die ons trainersteam wil komen versterken of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via dgvdodewaard@gmail.com. Overigens bent u altijd welkom om een kijkje te nemen. We zijn er niet alleen voor peuters en kleuters. Onze oudste leden houden hun conditie op peil bij de dames- en herentrim of bij de stepslessen. Daartussen hebben we groepen van alle leeftijden om te gymmen in recreatieve en ontspannen sfeer. Kijk voor mee informatie over onze vereniging op onze website: www.dgvdodewaard.nl

1 reactie
Meer berichten