Badmintonclub Elst viert vijftigjarig jubileum

  Sport

Op 8 maart 1968 werd Badminton Club Elst officieel opgericht. Binnenkort is dat exact vijftig jaar geleden – een mijlpaal die de vereniging uiteraard gaan vieren.

Elst- Voor de huidige én oud-leden die nu 18+ zijn, houden wij een soort van receptie. Dat doen we op donderdagavond 8 maart 2018, vanaf 20.00 uur in De Oase in sportcentrum De Helster. Je kunt dan als oud-lid weer eens je gezicht laten zien en samen met anderen de geschiedenis van BCE de revue laten passeren. Terugblikken op de tijd dat je lid was en alle 'sterke verhalen’ naar boven halen met je badmintonmaatjes van toen en/of nu!

Uiteraard gebeurt dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, met medewerking van sportcafé De Oase. Hopelijk ontmoet je die avond weer eens de leden van 'jouw' tijd! Uiteraard vragen wij jou om, als je nog meer oud-leden kent, hen te vragen om ook te komen en zich aan te melden. Want na zo veel jaren weten wij ook niet meer precies wie waar woonachtig is...

Het jubileum en de receptie spreken zich al aardig rond. Zo zijn er op Facebook al de nodige berichten en oude foto’s te zien. Graag horen wij of ook jij op 8 maart van de partij bent, zodat wij een inschatting kunnen maken van hoeveel mensen er komen. Je kunt je aanmelden via een e-mail naar: bcelst1968@gmail.com.

PS: komt de gedachte aan een cadeautje bij je op? Stop dan iets in onze fooienpot.

Meer berichten