Shemuel Fotografie

Gouden medaille voor Elisa Roumimper

  Sport

Op zaterdag 3 februari stond voor Elisa Roumimper van DGV Dodewaard de 2e plaatsingswedstrijd in de 4e divisie op het programma.

Dodewaard - Bij deze plaatsingswedstrijden wordt geturnd om een plaatsje in de regiofinale later dit seizoen. Samen met trainer Johan ging Elisa naar Nijmegen om deze wedstrijd in de categorie Junior te turnen.

Elisa begon haar wedstrijd op het onderdeel sprong. Zij liet hier 2 mooie sprongen genaamd half in half uit over de pegasus zien. Dit leverde haar een 2e plaats op dit toestel op. Daarna ging ze door naar brug. Elisa liet hier een oefening zien met de hoogste moeilijkheid (D-score) die in haar wedstrijd werd gegeven. De balk was in de vorige wedstrijd het struikelblok. Dit keer ging vooral het element boogje achterover met het inturnen nog niet vlekkeloos. Elisa koos er toch voor deze te turnen in haar wedstrijdoefening en bleef deze keer wel op de balk staan. Dit leverde haar met ook hier een hoge moeilijkheidsgraad een mooie 3e plaats op dit toestel op.

Na tenslotte een goede vloeroefening was het wachten op de prijsuitreiking en die pakte erg goed uit voor Elisa! Zij was de beste van alle 24 turnsters en mocht daarom verdiend op het hoogste podium plaatsnemen om het goud in ontvangst te nemen.

Meer berichten