Veel animo voor Overbetuweloop

  Sport

De inschrijving voor de MHB Overbetuweloop is sinds februari geopend. Er is al veel belangstelling voor dit gezellige hardloopevent dat start in het centrum van Elst. Jong en oud kan meedoen. Ervaren of beginner: iedereen is welkom. Inschrijven kan nog tot en met 15 juni.

Elst - Dit jaar is de Overbetuweloop op zondag 17 juni en kent vier afstanden: volwassenen kunnen meedoen aan de 5 kilometer en 10 kilometer, voor de jeugd zijn er Kidsruns over 500 meter (t/m 7 jaar) en 1 kilometer (vanaf 8 jaar). Inschrijven kan via de website overbetuweloop.nl. Wegens groot succes is er dit jaar wederom de Vader-Kind loop over een afstand van 500 meter. Loop samen met je vader de Vader-Kind loop, want het is op 17 juni vaderdag. Een mooier vaderdagcadeau is er niet.

Nieuw parcours 10 km door Park Lingezegen
De start en finish van alle afstanden zijn op het sfeervolle dorpsplein voor het gemeentehuis in Elst. De parcoursen van de 5 en 10 km bestaan uit één volle ronde. Dit jaar genieten de lopers van de 10 km van een nieuwe route. De route voert via de Dorpsstraat van Elst naar het buitengebied en langs het riviertje de Linge en loopt door het prachtig aangelegde Landerij de Park, onderdeel van Park Lingezegen. De lopers komen tweemaal langs horecagelegenheid ‘DROOM de Landerij’. Voor de toeschouwers een mooie kans om hier na het aanmoedigen tevens te genieten van een kop koffie. Het gecertificeerde parcours is vlak, geasfalteerd en volledig verkeersvrij. De Kidsruns over 500 meter bestaat uit een volle ronde door het centrum van Elst. De Kidsrun over 1.000 meter bestaat uit twee ronden van 500 meter.

Kijk voor het wedstrijdprogramma en de parcoursen op de website van de Overbetuweloop: www.overbetuweloop.nl

Meer berichten