Foto: Christa van Kleef

Wandelen in de Overbetuwe: 20 mei

  Sport

Eerste pinksterdag gaat de Elstars Pinkstertocht om 7.00 uur voor de vijfde maal van start. Het bestuur en hun vrijwilligers verwachten een 1000 wandelaars. Inschrijven is reeds mogelijk via www.elstars.org

Elst - Voor de leden van wsv Elstars is er een speciaal VIP-arrangement. Vanwege het 1e lustrum is er een unieke eigen Elstars medaille met mogelijkheid tot graveren van de naam, aantal kilometers en de gelopen tijd op de achterzijde. Dit fenomeen is afkomstig uit de runnerswereld en zeker toepasbaar voor de wandelaars.
Nieuw is de 50 km, dit omdat er in de regio weinig wandeltochten zijn waarbij het trainen van de 50 km mogelijk is. De KWBN is hiermee erg in haar nopjes. Verder is er wederom door de Elstars ‘Paadjesmakers’ gewerkt om de 40 km te vernieuwen.
De eigen ‘Elstars Rust’ is verhuisd naar een bijzondere locatie, te weten; Landgoed Schoonderlogt. Neemt niet weg dat het op de overige rustpunten tijdens de Pinkstertocht en de start/finish PV De Toekomst op Sportpark De Pas te Elst goed toeven is.

(Leden Elstars VIP-arrangement-foto Christa van Kleef)

Meer berichten