Renate Diks, Miranda Koeslag en Pascal Overeem in actie voor de scheidsrechters van Elistha
Renate Diks, Miranda Koeslag en Pascal Overeem in actie voor de scheidsrechters van Elistha (Foto: Wilko Visser)

Elistha zet scheidsrechters in zonnetje

  Sport

Achter de schermen bij voetbalclub Elistha werd hard gewerkt om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten. Voor alle wedstrijden waar teams van Elistha bij betrokken waren dit weekend, werd een presentje door de aanvoerders van betreffende teams overhandigd aan de scheidsrechter. Dit in het kader van de “dag van de scheidsrechter” afgelopen weekend.

Elst - “Wij vinden het belangrijk dat er respect is voor de scheidsrechter in en om het veld” zegt voorzitter Wilko Visser: “Ook voor de scheidsrechters is het een vrijwillige zaterdag waar veel plezier aan beleefd moet worden!”.

Deze ludieke actie is bedacht door de coördinatoren van Elistha Miranda Koeslag, Renate Diks en Pascalle Overeem. Zij hebben hard gewerkt om de jeugdscheidsrechters afgelopen zaterdag van een ‘fantastisch’ presentje te voorzien (in de vorm van een flesje sinas met kaartje) en de overige scheidsrechters “gouden munten” omdat ze goud waard zijn. Dit weekend werden de presentjes thuis en ook bij uitwedstrijden uitgereikt.

De KNVB heeft laten weten deze ludieke acties graag te steunen en heeft alle clubs in Nederland via de mail op de hoogte gebracht van deze dag van de scheidsrechter.

Meer berichten