Competitieresultaten Sethone

  Sport

In de vierde ontmoeting ging heren 1 hard onderuit, thuis tegen Kracht & Vriendschap. Spelend zonder 100%-kopman en spelend met een invaller bleken de gasten uit Renkum duidelijk een maatje te groot: 2-8.

Dodewaard / Zetten - Henk van Holland kon in de openingspartij alleen in de tweede game serieus tegenstand bieden en kon een achterstand niet voorkomen, evenmin als invallend neo-senior Niels Bogaart. Arno de Laak maakte weliswaar de aansluitingstreffer, maar kon niet voorkomen dat de stand via het dubbelspel gelijk getrokken werd. De Renkummers liepen daarna uit naar 1-5, stonden alleen nog een partij af aan de sterk spelende Arno de Laak en konden met acht punten huiswaarts keren. Halverwege de competitie staat Sethone 1 inmiddels onderaan en zal alle zeilen moeten bijzetten om in de vierde klasse te blijven.

Heren 2 is succesvoller. Na vier rondes staan zij knap tweede en eigenlijk doen zij zich hiermee te kort. Huidig koploper Revanche uit Schaijk werd in de eerste ronde knap op een puntendeling gehouden, maar de 6-4 overwinningen op Kracht en Vriendschap en zeker op hekkensluiter De Kroon waren eigenlijk te krap.

Afgelopen week bleken de bezoekers in een gelijk opgaande strijd koelbloedig: drie van de vier punten werden bemachtigd in de beslissende vijfde game, en zo schraapte de Renkummers vier punten bij elkaar. Verrassend sterk was het optreden van Henk Dorussen: twee overwinningen. Helaas ging zijn slotpartij in de tiebreak verloren. Neo-senior Lennard Kraayeveld was de grote man met drie overwinningen. Hij gaf slechts twee games af.

Meer berichten