Linksachter: Paul van Beersum, rechtsachter Willem Jansen van TA Gelderland. Op de voorgrond Grandmaster Choi en zijn vrouw.
Linksachter: Paul van Beersum, rechtsachter Willem Jansen van TA Gelderland. Op de voorgrond Grandmaster Choi en zijn vrouw. (Foto: Emil Ripassa)

Speciaal taekwon-do seminar

  Sport

De hoofdleraren Jansen en van Beersum van Taekwon-Do Academie Gelderland (Bemmel) zijn samen met de Nederlandse masters Zondag en Thijssen naar Toronto, Canada gereisd voor een speciaal seminar.

Bemmel - Taekwon-Do heeft 70 miljoen beoefenaars en is bedacht door 1 Koreaanse meester, die 1 zoon heeft die nu de president is van de wereldbond. Er was een herdenking voor de 100ste geboortedag van de grondlegger, en zijn zoon gaf een speciale masterclass. Vanuit de hele wereld waren er hoog gegradueerde deelnemers. Het was een uniek moment voor Taekwon-Do en heel bijzonder dat er vanuit Nederland een kleine delegatie aanwezig kon zijn. Behalve dat het leerzaam was, is het voor de TAG leraren een onvergetelijk moment geweest. De opgedane kennis en kunde wordt in de lokale lessen verwerkt. Dat past goed bij de visie van de Academie. Namelijk op een hoog niveau doceren. Voor meer informatie www.tagelderland.nl

Meer berichten