Pam verdiende een mooie bronzen medaille bij Jeugd1.
Pam verdiende een mooie bronzen medaille bij Jeugd1. (Foto: Carola van Eck)

Brons voor GV Excelsior

  Sport

(Eigen verslag)

Op zaterdag 17 november was de eerste turnwedstrijd van het seizoen voor GV Excelsior en de 4e divisie mocht aan de slag. Het was de eerste keer dat de turnsters in het nieuwe verenigingsturnpakje een wedstrijd mochten meedoen en ook de gesponsorde trainingspakken konden we voor het eerst bij een wedstrijd showen.

Zetten - Jaël van Harn, Floortje Rothoff, Elise Dijkers en Tirsa Pieters mochten bij de pupillen debuteren in de 4e divisie. En dat was en pittige opdracht voor hen allen. Maar ze hebben zich goed geweerd en lieten zien dat ook zij echt wel kunnen turnen. Elise knap door een tweede plaats op de onderdelen sprong en balk, Tirsa door een eerste plaats bij de sprong en een zevende plaats op de balk, Floortje met een vierde plaats op de sprong en een zesde plaats op de brug en Jaël met een zevende plaats op de sprong. Allen eindigden dicht bij elkaar in de middenveld van deelnemers. Goed gedaan meiden!
Isabel Kroon komt al een aantal jaar in de vierde divisie uit en werd vorig seizoen nog regiokampioen. Nu kam ze als senior in de wedstrijd. Ze had pech op de balk en de sprong ging niet zoals ze wilde, maar haalde een vierde plaats op de brug en een derde plaats op de vloer en behaalde daarmee toch nog een mooie 14e plaats.
Tot slot kwam Pam van Eck bij jeugd 1 in actie, die dankzij een sterk optreden met een tweede plaats op de onderdelen sprong en vloer een prachtige bronzen medaille verdiende. Kortom, een spannende eerste wedstrijddag met een bronzen randje voor GV Excelsior.

Meer berichten