ABTF kampioensteam
ABTF kampioensteam (Foto: Joop van Osch)

Tafeltennis Etac'80 seniorengroep

  Sport

In de 2e klasse van de ABTF (Bedrijfstafeltennis) werd ons Etac-team ruimschoots kampioen. Gefeliciteerd Joop van Osch, Peter de Kort, Harry Roelofs, Alan Cheng en Lotte Jensen!

Elst - In 2019 in de voorjaarscompetitie gaan ze het enthousiast proberen om in de 1e klasse te blijven. In de NTTB competitie hebben de 2 teams van Etac'80 wisselende resultaten behaald.
Etac 1 heeft zich keurig in de 1e klasse gehandhaafd. Een goed resultaat, mede omdat tijdens de competitie de sterke Frank Bijsmans uitviel wegens een blessure.
Rut Roeven, Daniel Hoek en invaller Safa Faezi klaarden de klus met een goede wedstrijdmotivatie. Etac 2, gepromoveerd naar de 2e klasse, had het te zwaar en kwam helaas op dat niveau tekort.
Geen schande, want ze waren sterk ingedeeld en ontbeerden de juiste routine in die klasse. John Jenniskens, Piet Roeven, John Derksen, Walewein Broeren en Safa Faezi gaan straks in het voorjaar
weer met veel plezier verder in de 3e klasse NTTB. Vrijdag 4 januari is weer ons jaarlijks oliebollentoernooi en we hopen dat de Etac-leden daar allemaal aan meedoen.
Zoals gewoonlijk vindt dat toernooi plaats in de gymzaal van de Kruisakkers. Etac'80 kan zeker nog wel nieuwe leden verwelkomen. Kom gerust eens langs op de woensdagavond (vanaf 19.30 uur)
of op vrijdagavond ( vanaf 20.00 uur)

Meer berichten