Samen lopen is leuker
Samen lopen is leuker (Foto: Atletiekunie)

Lekker leren hardlopen in zeven weken!

  Sport

Steeds meer mensen gaan hardlopen. Veel mensen vinden de eerste stappen erg moeilijk. Hardloopvereniging DE LOPER begrijpt dat. Ieder jaar worden veel beginners door deskundige trainers begeleid bij hun eerste stappen. Vanaf zaterdag 9 maart begint de nieuwe Start to Run bij DE LOPER op verschillende locaties in de regio.

Elst - Gedurende 7 weken besteden we veel aandacht aan de techniek van het hardlopen, de houding, ademhaling en na die zeven weken kan men al zo’n drie kilometer aan één stuk lopen.
Iedereen kan lopen, maar de beginnende loper heeft af en toe even een duwtje in de rug nodig om het juiste ritme te vinden. De trainers van DE LOPER zorgen dat juist de eerste stappen op een verantwoorde manier worden gezet. Ook wordt veel aandacht besteed aan blessurepreventie. Bij Start to Run slaagt meer dan 90%! Wees welkom in een gezellige ambiance: samen lopen is leuker en sleept je door de moeilijke momenten. De kosten bedragen € 49,50 incl. App voor de huiswerklessen. Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. Schrijf je nu in op www.yakultstarttorun.nl en kies je dichtstbijzijnde locatie of op het beste moment dat het jou past, overdag, ’s-Avonds of in het weekend. Bel voor meer info Henk Bruggeman (06 41 818 592).

Meer berichten