Nieuwe sponsor KidsRun

  Sport
Paul Brouwer directievoorzitter van Rabobank Maas en Waal -Oost Betuwe en Yvonne Sieders voorzitter van de MHB Overbetuweloop rennen de samenwerking tegemoet
Paul Brouwer directievoorzitter van Rabobank Maas en Waal -Oost Betuwe en Yvonne Sieders voorzitter van de MHB Overbetuweloop rennen de samenwerking tegemoet (Foto: Inge Scheerder)

Hét hardloopevent van de Betuwe, de MHB Overbetuweloop in Elst is met de Rabobank een trotse sponsor rijker. Zowel de Overbetuweloop als de Rabobank hebben gezondheid en vitaliteit voor jong en oud hoog in het vaandel. Rabobank wordt de sponsor van de verschillende KidsRuns voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud binnen de Overbetuweloop.

Elst - Kinderen kunnen zich inschrijven voor de 0,5 km, de 1 km of de 0,5 km met hun vader, de zogenaamde VaderKindloop. Sporten met je vader (of verzorger) is nog leuker. “De MHB Overbetuweloop valt altijd op vaderdag en daarom is dit een terugkerend onderdeel in ons programma” aldus Yvonne Sieders, voorzitter van de stichting Overbetuweloop. Dit jaar valt de hardloopwedstrijd op zondag 16 juni.

Volgens Paul Brouwer, directievoorzitter Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, past de sponsoring uitermate goed bij de ambities van Rabobank. “Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan het versterken van die samenleving. Dat doen we onder andere met onze sponsoractiviteiten. Met de sponsoring van de Overbetuweloop onderschrijven we het belang van bewegen. Met name de jeugd heeft onze speciale aandacht, zij maken zich klaar voor hun toekomst. Voldoende bewegen heeft een positieve invloed hierop. Deze ambitie past binnen de missie van Rabobank: ‘Growing a better world together’, waarin de bank bijdraagt aan onder andere de vitaliteit van de regio.”

De sponsors van de MHB Overbetuweloop zijn met name lokale bedrijven waardoor de Overbetuweloop een hardloopevenement is voor en door elkaar. De hoofdsponsor is al sinds 2010 MHB uit Herveld.

De inschrijving is geopend. Er kan gekozen worden tussen een 5 km of 10 km door het buitengebied en/of Park Lingezegen (10 km) voor volwassenen en een KidsRun in het centrum van Elst.
Inschrijven en informatie op www.overbetuweloop.nl

Meer berichten