Verdiend goud voor Tirsa Pieters bij pupil1
Verdiend goud voor Tirsa Pieters bij pupil1 (Foto: Marjolein Lekkerkerker)

Goud voor GV Excelsior

  Sport

Op zaterdag 16 maart werd GV Excelsior vertegenwoordigd door 7 turnstes tijdens de 3e plaatsingswedstrijd in de 4e divisie in Nijmegen. Aan de start verschenen Jael van Harn, Floortje Rothoff, Elise DIjkers, Tirsa Pieters (allen pupil1), Pam van Eck, Esmee Frientz (beiden jeugd1) en Isabel Kroon (junior).

Zetten - Onze deelneemsters deden goed hun best en lieten ook mooie oefeningen zien op diverse onderdelen, waarbij soms ook eerste plaatsen op de onderdelen. Maar niet alle turnonderdelen liepen in de wedstrijd zoals het wel in de les werd getoond, maar we mogen trots zijn op de resultaten die de turnsters lieten zien op dit niveau! Goed gedaan.

Isabel werd knap 5e bij de Junioren, Esmee werd 8e bij jeugd1 en bij Tirsa liep de wedstrijd bij pupil1 op rolletjes, waarbij ze op alle onderdelen eindigde in de top 3 en de gouden medaille daarmee dik verdiend mee naar huis mocht nemen.

Met de laatste plaatsingswedstrijd zijn nu ook de deelnemers aan de regiofinales bekend en mogen Isabel Kroon, Pam van Eck en Tirsa Pieters nogmaals hun krachten meten in de regiofinales. Esmee staat daarbij nog reserve.

Meer berichten