Trots tonen Tirsa en Isabel hun bronzen medaille met trainster Marjolein
Trots tonen Tirsa en Isabel hun bronzen medaille met trainster Marjolein (Foto: Moniek Megens)

Twee keer brons voor GV Excelsior

  Sport

Zaterdag 13 april was in Beekbergen de regiofinale voor de turnsters van de 4e divisie in Regio Gelderland Midden. Dankzij de goede resultaten in de plaatsingswedstrijd was GV Excelsior er vertegenwoordigd met 3 turnsters: Tirsa Pieters (pupil1), Pam van Eck (jeugd1) en Isabel Kroon (junior).

Zetten - Pam mocht deze dag als eerste aan de slag. Ze draaide een goede wedstrijd op alle onderdelen en bleef ook op de balk bij de radslag, wat natuurlijk altijd een spannend onderdeel is. Ze behaalde uiteindelijk een mooie 14e plaats in het klassement en daar was ze zelf ook heel blij mee.

Tirsa en Isabel draaiden ieder een fantastische wedstrijd, waarbij ze in de wedstrijd konden laten zien wat tijdens de trainingen ook al steeds lukte. Beiden wonnen in hun categorie een bronzen medaille en konden deze trots tonen samen met hun trainster Marjolein Lekkerkerker.

Door deze prachtige resultaten kunnen Tirsa en Isabel op 11 mei opnieuw aan de slag in de districtsfinale in Hengelo. We wensen ze voor dan alvast veel plezier en heel veel succes!

Meer berichten