Be Shocked en Kidzplosion met trainster Lotte
Be Shocked en Kidzplosion met trainster Lotte (Foto: eigen foto)

Geslaagde danswedstrijd dansdemogroepen DGV

  Sport

Op zaterdag 18 mei stond er een danswedstrijd op het programma voor de meiden van de dansdemogroepen van DGV Dodewaard. DGV heeft twee demogroepen: Kidzplosion met meiden tot en met 12 jaar en Be Shocked waarin de leden ouder dan 13 jaar zijn.

Dodewaard - Dit keer gingen beide groepen naar Veenendaal om daar mee te doen aan de Progressive Dance Competition. Het was een erg geslaagde en gezellige middag. De meiden hebben echt alles gegeven en het niveau was erg hoog, Kidzplosion werd tijdens deze wedstrijd 10e van de 15 deelnemende groepen. Be Shocked behaalde de 8e plaats van de 11 dansacts in hun categorie. Als afsluiting was er ook nog een dancebattle. Fleur, Manou en Luna van Kidzplosion hebben hieraan deelgenomen. Tijdens deze dancebattle moesten deze drie improviseren wat ze goed afging. Na afloop van de drukke middag was er voor iedereen een verdiend ijsje.
Wil je ook komen streetdancen? DGV Dodewaard heeft lessen voor verschillende leeftijden op dinsdag en vrijdag. Het is altijd mogelijk twee proeflessen mee te doen. Kijk voor meer informatie en het lesrooster op www.dgvdodewaard.nl

Meer berichten