vnlr: Fenna Uwland, Stefanie Schrooten, Daphne Beijer, Emma Regelink, Lieke Meulenberg en Lizzy Jansen
vnlr: Fenna Uwland, Stefanie Schrooten, Daphne Beijer, Emma Regelink, Lieke Meulenberg en Lizzy Jansen (Foto: GV Elistha)

Twaalf medailles voor turnsters GV Elistha

  Sport

Afgelopen zondag deden de turnsters van de 2e t/m 4e divisie van GV Elistha mee aan de jaarlijkse toestelkampioenschappen in Hengelo.

Elst / Hengelo - Met maar liefst 12 medailles ging er een hoop eremetaal mee terug richting Elst. Zo heeft Jolijn, onze jongste deelneemster (3e divisie jeugd1) meegedaan aan een hogere leeftijdscategorie en zelfs een gouden medaille op brug weten te behalen. Ook Femke (3e divisie jeugd2) ging met een medaille mee naar huis: brons op sprong. Emma (4e divisie junior) scoort het hele seizoen al hoog en wist vandaag op maar liefst alle 4 de toestellen een plekje op het podium te bemachtigen. Ook Anna (3e divisie junior) had aan één medaille niet genoeg: brons op sprong en goud op vloer. Dat de turnsters van Elistha uitblinken op het toestel vloer, was duidelijk te zien aan de podiumplaatsen: Zowel Stefanie (3e), Daphne (2e) als Lieke (1e) wisten op dit onderdeel een medaille te behalen. Daarnaast heeft Lizzy een knappe prestatie geleverd door een bronzen medaille te behalen op balk, en dat terwijl zij een jaar op wereldreis is geweest. Fenna (4e divisie junior) en Tayte (4e divisie jeugd2) vielen vandaag helaas buiten de prijzen, maar hebben desondanks mooie individuele doelstellingen behaald. Met deze dag is het wedstrijdseizoen voor deze turnsters afgesloten en kunnen wij terugkijken op een geslaagd en succesvol turnseizoen.

Meer berichten