Verkoeling zoeken na de wedstrijden op het terras
Verkoeling zoeken na de wedstrijden op het terras

Tweede ETV's Ladies Day straalt nog volop na!

  Sport

Samen met je vriendin, collega of zus een leuke sportieve tennisdag beleven en gezellig bijpraten kon tijdens de tweede editie van ETVs Ladies Day. Op zondag 25 augustus jl. vond dit spraakmakende damestennistoernooi plaats op het tennispark van ETV de Helster. Maar liefst 112 ETV-leden deden mee en het was volle bak.

Elst - Na ontvangst was er op het center court een gezamenlijke warming-up onder de sprankelende leiding van personal trainer Nicolette Sluiter. Elk dameskoppel speelde drie wedstrijden. Tussendoor was er tijd voor een overheerlijke lunch, verzorgd door restaurant LEF. Tijdens de pauzes konden de deelnemers zich laten masseren door de masseuse Imelda Hutten, kleuradvies krijgen van Gonny, zich laten adviseren of opmaken door Suzanne, de top schoonheidsspecialiste bij SuusSkin. De laatste (tennis)mode werd op de Ladies Markt getoond door 't Ploegje en Sport 2000 Snelders Elst. De nagels konden gelakt worden door Nagelstudio I-nails en ook Hair Rebel de nieuwste aanwinst op kappersgebied in ons dorp was aanwezig. Een kraam van Het Kadopakket en sneakerverkoper Peter van de Ven maakten het nevenprogramma compleet. De verkoelende traktatie werd door Drukkerij Herberts mogelijk gemaakt!


Vrijwillige bijdrage voor Pink Ribbon
Voor de inspanningen van de masseuse en SuusSkin werd een vrijwillige donatie gevraagd ten behoeve van Pink Ribbon. De opbrengst bedroeg € 148,50. Door vele Elster ondernemers waren mooie prijzen beschikbaar gesteld. Veel deelneemsters gaven aan dat zij een geweldige dag hebben beleefd en kijken uit naar de volgende editie!

Meer berichten