Logo debetuwe.net


Jeugdcarnaval bij De Deurdouwers

  Verenigingen

De jeugd heeft de toekomst en dat geldt ook zeker voor carnavalsvereniging De Deurdouwers.

HERVELD/ANDELST - Veel Deurdouwers zijn al als klein kind begonnen met verkleden en hossen, en eenmaal besmet met dat virus kom je er niet zomaar van af.
De agenda van de Dolle Dagen staat daarom vol met activiteiten voor de jeugd.
Vrijdagavond 24 februari beginnen we om 19:41 uur meteen met het Jeugdcarnaval voor kinderen vanaf 9 jaar. Kom lekker hossen met Jeugdprins Tijn van de Doellijn, zijn Prinses Sylvie en de hele Jeugdraad van elf.
Zaterdagmiddag 25 februari - na de officiële opening van de Dolle Dagen - begint om 14:11 uur De Dolle Kindermiddag (zaal open vanaf 13:41 uur).
Onder het genot van limonade en lekkers kunnen de kinderen samen met Jeugdprins Tijn en Prinses Sylvie genieten van de act van dit jaar: De Pip en Pelle Show! Zij zullen de zaal ’s middags vermaken met liedjes, interactie, educatie en vooral veel humor!
Natuurlijk zal ook Prins Olaf Uut de Bongerd met zijn Hofdames Malou en Joyce aanwezig zijn.
Op zondag om 11 uur zien we iedereen weer graag terug bij de Carnavalsmis in de St. Willibrorduskerk. En ben je 14 jaar of ouder dan staan tijdens alle Dolle Avonden de deuren voor je open, maar denk er aan dat je dan wel in het bezit moet zijn van een entreekaartje én legitimatie. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop dus wil je zeker weten dat je er in kunt, ga dan even naar De Hoendrik of Combiplant in Herveld.
Tot ziens in Deurdouwerdam!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox