Jeugdleden tijdens de eierverkoop van vorig jaar
Jeugdleden tijdens de eierverkoop van vorig jaar (Foto: eigen foto)

Eieractie DGV Dodewaard

  Verenigingen

De paasdagen staan alweer voor de deur en daarom gaat DGV Dodewaard na het succes van vorig jaar ook dit jaar eieren verkopen.

Dodewaard - Op vrijdagavond 12 april worden er door de leden in Dodewaard en Wely huis aan huis eieren verkocht om zo geld op te halen voor de clubkas. Een doos met 10 verse eieren kost €2,50. Er zijn ook twee gouden eieren! Als kopers deze vinden in hun eierdoos winnen zij drie maanden gratis sporten bij DGV.

Voor diegenen die onze vereniging nog niet kennen: DGV Dodewaard is een gezellige club met circa 150 leden. Er worden diverse sporten aangeboden zoals streetdance, turnen, freerunning en voor de volwassenen is er een trimgroep. Ook Samen is Leuker, een beweeggroep voor kinderen en jongeren die wat meer tijd, aandacht en structuur nodig hebben bij het sporten is onderdeel van DGV.

DGV hoopt dat de actie wederom een groot succes wordt. U koopt toch ook? Voor meer informatie over onze vereniging en deze actie kunt u terecht op www.dgvdodewaard.nl of onze Facebookpagina.

Meer berichten