Foto: pr

'Klanten onder indruk van vernieuwde Aldi'

  Zakelijk

De pr-medewerkster van Aldi laat het volgende weten. ''Vanochtend (9 maart) stonden de eerste klanten al om acht uur verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Elst. Filiaalleider Joop Diebels opende samen met medewerkster Geerma de Bruijn (inmiddels 38 jaar in dienst bij Aldi) officieel de winkel door het blauwe lint door te knippen.''

Elst - ''Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. 
Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van een tablet tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen een uur uitgereikt aan één van de vaste klanten. "Wat leuk! Ik win normaal nooit wat", aldus de enthousiaste prijswinnaar. 
De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. "Wat een fantastische opening! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het voor", aldus de trotse filiaalleider Joop Diebels.
De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden, zoals de door de Consumentenbond als lekkerste geteste erwtensoep. Op de dag na opening is de Foodtruck nog aanwezig voor diverse hapjes. Nadruk op verse producten In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. 
Fairtrade en biologisch Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag. A-merken. 
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.
Duurzaam Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De winkel is een zeer energiezuinig pand. De restwarmte van koeling wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en er is geen gasaansluiting. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. 
De vernieuwde winkel aan Europaplein 2-4 beschikt over zo'n 200 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.''

Meer berichten