Verkiezing Jong mkb'er Arnhem-Nijmegen

  Zakelijk

Op 3 april zal de verkiezing Jong MKB'er Arnhem-Nijmegen plaatsvinden bij de Thiemeloods te Nijmegen. De vakjury bestaande uit Dick Bos (aanjager StartUp Nijmegen), Claire Persant Snoep (Rabobank Rijk van Nijmegen) & Rob Burow (directeur MASC) zullen op 23 maart de bedrijven bezoeken.

Bemmel - De verkiezing zelf start 3 april om 16.00u met een inspirerende gastspreker met aansluitend een buffet. 's Avonds zullen de 3 finalisten zich presenteren aan alle genodigden waarna de vakjury de winnaar bekend zal maken. Er is tevens een publieksprijs. Een van de drie genomineerden komt uit Lingewaard: Lucienne de Bie (Bie Organized, Bemmel).

''Met mijn bedrijf help ik mensen en organisaties slimmer werken: met minder stress en meer plezier. Ik inspireer jou om zelf aan de slag te gaan door het schrijven van blogs, individuele begeleiding en persoonlijke effectiviteitstraining. Bij bedrijven kijk ik mee hoe de processen slimmer kunnen worden ingericht en begeleid waar nodig de veranderingen.Door mijn werkervaring in diverse branches en een grote interesse voor vernieuwing en slimmer werken, help ik jou (en je bedrijf) succesvoller te werken.''
https://www.bie-organized.nl


Jong MKB Arnhem-Nijmegen staat altijd open voor nieuwe leden! Iedere  zelfstandige ondernemer die minder dan 7 jaar actief is, is van harte welkom om vrijblijvend een eerste bijeenkomst bij te wonen (zie http://www.jongmkbkan.nl voor het  programma). 
 

Meer berichten