Nieuwe 'Music Kids'-cursus met nieuwe docente

  Zakelijk

Wilt uw kind de muzikale wereld ontdekken? Welkom in basisopleiding 'Music Kids' van PWA!

Elst - Muziekvereniging PWA uit Elst start op donderdagmiddag 5 september 2019 een nieuwe opleiding waarin de basis wordt gelegd voor de muzikale vorming. Na de zomer wordt de succesvolle blokfluitcursus 'Music Kids' , in een vernieuwde vorm, verzorgd door Jetty Dokter.

Jetty is afgestudeerd op dwarsfluit en schoolmuziek aan het conservatorium in Arnhem en voor zang aan de Schumann Academie in Zwolle. Jetty geef les aan de plaatselijke harmonieën in Huissen, Bemmel en Elst op de basisscholen in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe in het project 'Blazersbende'. Tevens is zij werkzaam als muziekdocente in Bemmel en Haalderen.
Met haar creatieve aanpak, ervaring en enthousiasme heeft PWA de juiste docente weten te vinden voor de 'Music Kids'.

De 'Music Kids' cursus van PWA duurt 4 maanden (september tot en met december) en bevat ongeveer 18 lessen van 45 minuten. De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.15 uur tot 17.00 uur in basisschool de Sunte Werfert te Elst. De cursus is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool.

In 18 lessen wordt de basis gelegd van de muzikale vorming en wordt ruim aandacht gegeven aan oriëntatie om eventueel door te kunnen stromen naar een ander muziekinstrument. Tijdens de cursus zullen er instrumentpresentaties plaatsvinden zodat de kinderen kennis kunnen maken met verschillende instrumenten.

Het cursusgeld bedraagt € 19 per maand. Tijdens de eerste les ontvangt elke deelnemer een eigen blokfluit en lesboek, de kosten hiervoor bedragen € 20.

Wilt u uw kind aanmelden voor deze cursus of heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar info@pwa-elst.nl

Naast de blokfluitcursus 'Music Kids' heeft PWA ook de mogelijkheid om muzieklessen te volgen voor saxofoon, koperinstrumenten (trompet, hoorn, bariton, trombone), dwarsfluit en klarinet. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@pwa-elst.nl.

Meer berichten