april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nike Air Max 90 Light Bone Dutch Green Shimmer DM2829-002

Als onderdeel van DQM’s laatste inkomsten uit de “Bacon” colorway, richt Nike zich meer op de Air Max 90. Als gevolg hiervan krijgen we soms betere inline-publicaties die gearceerd worden. De nieuwste, “Dutch tattoo” gecombineerd met “shimmer”, is zeker geen uitzondering.

Met een perfect maar duidelijk respect voor de lente, gaat het paar agressief te werk met zijn heldere pastel. De roze jurk, gelabeld over de overlays, past meteen bij de materialen met mat en zacht leer. Het gaas, op een lichte afwijking, heeft een iets donkerdere witte tint en vormt een aanvulling op zowel de voering, de mitswa als het kant. Ten slotte werkt het met de eerder genoemde groene swash, het geweven label van de tong en de rimpelassen van de luchtunit.

Bekijk de officiële foto’s hieronder voor een kijkje. Er wordt momenteel verwacht dat één release bepaalde retailers zal treffen Nike.com Komt binnenkort.

Ander nieuws: het lage paasei van het Bad Bunny-forum biedt op zichzelf al wat roze.

Waar te kopen

Volg zeker ickskicksfinder Voor live tweets op de releasedatum.

Nike Air Max 90
Releasedatum: 2021
Kleur: licht bot / Hollands groen-glans

Mannen: $ 120
Stijlcode: DM2829-002

Na de marktNu verkrijgbaar

READ  Corner of Pride Poets: Double Dutch Nymph door Fe Hernandez