april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Super-agent Juventus kan helpen bij het volgen van de Nederlandse jeugd -juvef.com

Tegen de tijd dat hij 18 wordt, de gastheer van een van de beste Europese clubs, moet hij iets goed doen.

Ryan Cravenberg maakt sinds zijn achtste deel uit van Ajax Academy.

Desalniettemin staat de jongeman op het punt zijn nest in Amsterdam te verlaten in navolging van zijn voormalige teamgenoten – zoals gewoonlijk.

De centrale middenvelder wist door te groeien tot de jeugdteams en een steunpilaar van het eerste elftal te worden.

Dit seizoen speelde de speler in 24 competitiewedstrijden voor de Lancers, scoorde 3 doelpunten en gaf 5 assists in het proces.

Hoewel de concurrentie voor zijn diensten naar verwachting hevig zal zijn, zal Bianconeri in staat zijn om hun tegenstanders te verslaan met de hulp van een krachtige bondgenoot.

Volgens Tudosport (via ilBianconero)Kan Grevenberg’s zaakwaarnemer Mino Riola Juventus helpen de handtekening van de speler te verzegelen.

Hij is ook een vertegenwoordiger van superagent Mathiez de Ligt, en hij plant zijn opwindende verhuizing van Amsterdam naar Turijn in 2019.

Ook heeft de Italo-Nederlandse Old Lady een harmonieuze relatie met de raad van bestuur omdat hij tijdens zijn speeldagen de vice-president van de club, Pavel Netwet, vertegenwoordigde.

In een andere notitie wordt Grenberg nauwkeurig beschreven als de “nieuwe Pokémon” in zijn thuisland.

Overigens deelt de Fransman dezelfde zaakwaarnemer met de jonge Ajax-ster, en wordt hij in verband gebracht met een rentree bij Juventus.

Opgemerkt moet echter worden dat Riola berucht is omdat hij de beste belangen van zijn spelers – en die van hemzelf – boven alles plaatst.

Dus als Pyongyang hun transferdoel wil landen, moeten ze een aantrekkelijke kans creëren.

READ  Bristol City Women 0 Arsenal 4 Analyse: Robbins getroffen door dubbele Nederlandse rotatie - Arceblock News