april 11, 2021

De Betuwe

De Betuwe is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Water Dream 52 California is het belangrijkste werk van Nederlandse ambachtslieden

Hoe is deze mogelijke uitdaging? Bouw in vijf maanden een uitstekend, volledig aluminium weekend met 50 knopen voor Prins Benhardt van de Nederlandse koninklijke familie. Moeilijk, toch? De Nederlandse scheepsarchitecten Viribaugh en scheepswerf Van de Walk deden precies dat, door de prins een geheel nieuwe watertreme California 52 Motoratch te presenteren.

Eerder vorig jaar las Prins Bernhard von Orange Nassau, eigenaar van de Watertreem, persoonlijk de eerste platen aluminium voor het ultraluxe project, waarmee het snelle proces als resultaat van het nieuwe model een kickstart kreeg. Hoewel elke boot is afgestemd op de behoeften van de klant, heeft de Hull Number One een unieke open constructie benedendeks, speciaal bewerkt door het team van vakmensen van Van der Walkin – over het algemeen minder veeleisend van elke ruimtevaartconstructie dan de sterkte van aluminium.

De cabriolet Wee Perth in de boeg op het benedendek, die met een druk op de knop in elkaar schuift met een tweeling, zijn enkele van de meest interessante kenmerken die hem tot een van de mooiste weekendspelers in de recente geschiedenis maken.Er zijn veel tot nadenken stemmende details die dat gevoel van luxe oproepen, waaronder ‘zwevende’ treden op het dek, die tot een elegante trance leiden. Een frameloze voorruit voelde door de hele boot en een boot-achtige koolstofvezel roerboot die zich uitstrekt vanaf het midden van het dek.

Doordat de 14,62 meter lange Watertreme California 52 geen zijbases heeft, krijgt de cockpit meer ruimte om over de gehele breedte van 4,3 meter te spreiden, waardoor er voldoende ruimte ontstaat om op de forte in het midden van de voorruit te klimmen.

READ  Nederlandse investeerder om post-foker-bedrijven te kopen

Rondom, vindt u een zachte en grote garage met voldoende ruimte om waterspeelgoed te stapelen, beschermd onder royale zonnekussens. Hij biedt op elk moment voldoende ruimte op de boot voor maximaal 6 interne gasten, waardoor deze motorfiets niet alleen een krachtpatser is voor liefhebbers van hun sport- en luxe boten, maar ook een potentiële entertainmentfunctie.

Daaronder zit een Volvo Penta IPS700 / 800/1200 die de snelle 50 knopen van de boot kan bedienen.

De volledig aanpasbare vanafprijs van deze motorfiets begint bij 45 1,45 miljoen (AU $ 2,23 miljoen).

Water Dream 52 California van bovenaf
Water Dream 52 California Bird's Eye
Water Dream 52 in Californië
Water Dream 52 California Interior